Madkundskab

Mad og minder

Mad og minder

Mad kan være forbundet med gode minder. Dette forløb sætter fokus på måltiders sammenhæng med følelses- og sansemæssige oplevelser og giver eleverne mulighed for at sætte ord på deres bedste madminde.Læs mere her

læs mere
Kost og sundhed

Kost og sundhed

Forståelsen for kulhydrater og deres nedbrydning og optagelse i mennesket er central i dette forløb. Udvikling af naturfaglig kompetence vægtes højt. Forløbet er målrettet biologi og fysik. Geografi kan inddrages.Læs mere her

læs mere
Smagens Dag 2019

Smagens Dag 2019

Her finder du de spændende nye og gratis læremidler til Smagens Dag, sidste onsdag i september 2019. I år tager vi på rejse rundt i Danmark – og årets emne er Smag på Danmark. Du kan arbejde med en række spændende egnsretter og råvarer fra Danmark. Målet...

læs mere
Kendt i køleskabet

Kendt i køleskabet

Forløbet sætter fokus på ordforråd, samtale og præsentation ud fra det overordnede emne madvarer. Der præsenteres ideer til, hvordan eleverne kan arbejde med ord på mange måder, inden de skal præsentere indholdet af deres køleskab.Læs mere...

læs mere
Hygiejne

Hygiejne

Dette forøb sætter fokus på hygiejne. Området omfatter kendskab til mikroorganismer i fødevarer, både de gode, de skadelige og de sygdomsfremkaldende, samt hvordan eleverne kan agere for at fremme eller undgå effekter af mikrobiel aktivitet.Læs mere...

læs mere